CGV Horecaconsulting | Logo
CGV Horecaconsulting | Knowledge to Serve

CGV horeca consultants : diensten / overzicht

Verschillende diensten met maar één doel: tevreden klanten én zaakvoerders

  • Nieuwe zaken en conceptontwerp: uitvoering van marktonderzoek, concurrentie-analyse, evaluatie van het gebouw, thema-ontwerp en een financiële haalbaarheidsstudie.
     
  • Infrastructuur evaluatie: kritische doorlichting van het gebouw, de maaltijdruimtes, de bediening, de materialen en ook alle elementen die achter de schermen van invloed zijn op het bedrijfsresultaat.
     
  • Personeelsbeleid: advies over time-management, personeelsplanning of kelner- en keukenopleiding.
     
  • Rendementsverbetering: analyse van de huidige bedrijfsvoering en het formuleren van concrete tips en adviezen om op korte termijn het rendement te verhogen.
     
  • Event consultancy: begeleiding en advies bij het organiseren van een bedrijfsevent door het helpen zoeken naar een geschikte locatie, de juiste cateraar of het geknipte evenementenbureau.
     

Visit this site in English Visitez le site en Français